Verwijderen van boomstronken

Verwijderen van boomstronken, Stobben frezen

boomstronk verwijderen, peters bomenservice, beek, zuid limburg, frezengrote stronk met frees, wortelsronk verwijderen, beek, limburg, westelijke mijnstreekVerwijderen van boomstronken is voor particulieren een vervelend karwei het zijn obstakels in de tuin, zeker als men werkzaamheden wil uitvoeren zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuw terras of het beplanten van de tuin. Het verwijderen van boomstronken kan dan wel eenvoudig lijken, maar er komt heel wat bij kijken: zo moet er rekening gehouden worden met de diepte van de wortels en de grootte van de kluit: zaken die het verwijderen van de stronk alleen maar ingewikkelder maken. Beroep doen op een specialist is aangeraden om snel en veilig van de boomstronk verlost te zijn. Peters Bomenservice kan u advies geven hoe u het snelste de boomstronk verwijderd krijgt.

De stronkenfrees vermaalt de boomstronk

verwijderen stronk, peters bomenservicestronkenfrees handzaam, verwijderen wortelstronken, peters bomenservice, zuid limburg, beekEen boomstam verwijderen met een stronkenfrees: een specialist weet hoe het moet. Peters Bomenservice maakt doorgaans gebruik van een stronkenfrees of stobbenfrees: dat is eigenlijk een machine waarmee de stronk wordt vermalen, hij wordt dus eigenlijk niet echt verwijderd.
Zo bent u snel van de stronk verlost en kunt u er zeker van zijn dat deze niet verder zal groeien. De machine verandert de stronk als het ware in een hoop snippers en pulp, en werkt tot wel 35 cm. meter onder de grond.
De snippers blijven vervolgens gewoon ter plekke liggen waar ze in de grond verteerd worden.
Peters Bomenservice Beek Zuid Limburg weet precies hoe met een stronkenfrees gewerkt moet worden zodat uw tuin binnen de kortste keren vrij is van stronken.

Verwijderen van boomstronken tot op verschillende dieptes

Afhankelijk van wat u met de oppervlakte wil doen, kan een specialist de boomstronk tot op verschillende dieptes frezen. Over het algemeen is dit 35 centimeter diep, maar als u bestrating wil laten leggen dan is 20 centimeter al voldoende. Ieder doel heeft een andere freesdiepte, en een Peters Bomenservice kan u vrijblijvend advies geven over het wegfrezen van uw boomstronk.

Kosten van het verwijderen van een stronk

De kostprijs van het laten verwijderen van een boomstronk is afhankelijk van de grootte van de stronk: als het gaat om kleine stronken kunnen ze sneller worden verwijderd, bij grotere duurt het iets langer. Er kunnen echter ook meerdere werken tegelijk uitgevoerd worden – zoals het verwijderen van meerdere wortels – zodat u heel wat kunt besparen. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies en eventuele offerte

Klic melding Kadaster bij verwijderen van boomstronken verplicht.

U bent verplicht om een klic melding te maken bij het Kadaster, als u de grond gaat bewerken. Met een stronkenfrees bewerkt men de grond en is men dus verplicht om een klicmelding te doen. Wij kunnen voor u de klic melding aanvragen tegen kostprijs. U heeft daar verder geen omkijken naar. Wij zorgen dat de benodigde kaarten aanwezig zijn voor aanvang van de werkzaamheden. Zie voor meer info ook:
https://www.kadaster.nl/producten/woning/klic-melding

In de praktijk is het vaak zo dat niet alle kabels en leiding zijn opgenomen op de kaarten van het Kadaster. Denk hierbij aan glasvezel en zelf aangelegde leidingen of kabels. Wees er op bedacht dat u zelf verantwoordelijk bent voor het markeren dan de kabels en leidingen. Peters Bomenservice kan u vrijblijvend advies geven over het verwijderen van een boomstronk en de daarbij behorende aanvraag voor een Klic-melding bij het kadaster.