Stappenplan werkwijze

Stappenplan Peters Bomenservice

petersbomenservice, beek, limburg
Stappenplan werkwijze is gemaakt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat we ons aan gemaakte afspraken houden. Peters bomenservice staat garant voor professionaliteit. Hieronder kunt u zien hoe Peters Bomenservice te werk gaat.
Dit Stappenplan is opgesteld om u te laten zien hoe peters Bomenservice te werk gaat.

Stap 1 Vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een vrijblijvende afspraak in om uw vraag/wensen met betrekking tot uw bomen te bespreken.

Wij geven u eerlijk advies en uitleg over hoe wij te werk gaan. Vaak kunnen we in korte tijd ook al iets zeggen over de toestand/veiligheid van uw bomen. Uiteraard is e.e.a. vrijblijvend. Afspraken worden genoteerd. Ook wordt met u besproken of er een omgevingsvergunning nodig is voor de snoeimaatregel of de te verwijderen boom. (zie ook www.omgevingsloket.nl). Wij gaan vervolgens direct aan de slag met het maken van een eerlijke offerte die we u in de meeste gevallen dezelfde week nog toesturen.

Stap 2 De Offerte

Uiterlijk binnen 1 week ontvangt u de offerte voor het verwijderen of snoeien van uw boom. Indien u vragen heeft over de offerte kunt u gerust contact opnemen met Peters Bomenservice om uitleg te vragen. Wij hebben geen geheimen en het is uw goed recht om vragen te stellen. Als u akkoord bent met de offerte ontvangen we graag een bevestiging per mail.

Stap 3 Datum van uitvoering

stappenplan werkwijze, plannen, afspraak maken, offerte, beek, zuid limburg

Nadat wij van u een bevestiging voor uitvoering hebben ontvangen nemen wij contact met u op. In onderling overleg bepalen we een datum waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Het moment van snoeien of kappen kan afhankelijk zijn van diverse factoren. Denk aan broedseizoen, omgevingsvergunning, juiste tijdstip van snoei, etc.

Stap 4 Uitvoering snoei- of kapwerk door Peters Bomenservice

Op de afgesproken dag en tijd komen wij de werkzaamheden uitvoeren. Er zijn in uitzonderlijke gevallen een aantal oorzaken mogelijk waarom we de werkzaamheden toch niet kunnen uitvoeren op de afgesproken dag. Op de eerste plaats is dit de invloed van het weer. Indien Peters Bomenservice het niet veilig acht om de werkzaamheden uit te voeren vanwege weersomstandigheden worden de werkzaamheden in overleg met u verplaatst. Op de tweede plaats kan het voorkomen dat er een bewoond nest of holte in uw boom wordt aangetroffen. Peters Bomenservice houdt zich aan de wet natuurbescherming.
Indien er conform de wet natuurbescherming niet gewerkt kan worden worden de werkzaamheden in overleg met u uitgesteld.

 

Stap 5 Afvoer van tak- en stamhout

snoeien van uw boom
Rupsversnipperaar

Peters bomenservice beschikt sinds medio 2020 over een zeer krachtige rupsvernipperaar. De Jensen A530 XL. (http://www.jensen-service.de/nld/a-530-xl.php). Al uw takhout kan ook op lastig bereikbare plaatsen worden versnipperd tot een takdiameter van maar liefst 16 cm. Snippers kunnen in overleg in uw tuin achterblijven of voeren wij af. Stamhout kunnen wij afvoeren maar kunnen we ook in uw tuin, eventueel op maat gezaagd, achterlaten.

 

 

Onze Happert dubbelasser kan maar liefst 6 kuub chips in 1 keer voor u afvoeren.

Stap 6 Factuur en vervolgafspraken

Als het voor u wenselijk is kan Peters Bomenservice kan na oplevering afspraken met u maken over verdere (onderhouds)werkzaamheden. Wij noteren dit voor u en nemen dan zelf contact met u op om een vervolgafspraak in te plannen.
Nadat de werkzaamheden gereed zijn, er eventueel vervolgafspraken zijn gemaakt en u bent akkoord met de oplevering maken we de factuur. U ontvangt de factuur meestal binnen een week na oplevering van de werkzaamheden. U hoeft dus niet direct na oplevering te betalen. U ontvangt van ons altijd een factuur achteraf. Nadat u de factuur heeft ontvangen geldt er een betalingstermijn van 2 weken.

Voor het verwerken van vrijkomende takken heeft Peters Bomenservice uit Beek de juiste middelen in huis. Met de rupsversnipperaar Jensen A530XL komen we snel en makkelijk in de buurt van uw boom waardoor opruimen een stuk effectiever en sneller gaat dan takken per aanhanger af te voeren.
Voor een aantal boomsoorten is de snoeiperiode beperkt omdat ze kunnen gaan bloeden. Peters Bomenservice kan u vrijblijvend advies geven over wanneer we uw boom het beste kunnen snoeien.

hakselaar Jensen A530 XL, peters bomenservice, beek, zuid limburg,

Dit stappenplan werkwijze geeft u een indruk hoe wij te werk gaan om u te ontzorgen

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een vrijblijvend advies en maken daarna eventueel een gratis offerte.

Klik op CONTACT PAGINA