Kappen omzagen van uw boom

Kappen omzagen van uw boom of bomen door Peters Bomenservice

petersbomenservice, beek, limburgKappen omzagen van uw boom of bomen? Rooien of vellen van een of meerdere Bomen? Wilt u uw boom laten verwijderen? Staat uw boom in de weg? Ondervindt u hinder van uw boom? Is uw boom een gevaar voor zijn omgeving? Laat dan uw boom verwijderen door een specialist. Het kappen van een boom neemt veel risico met zich mee. Wij zorgen er als specialist voor dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt. Peters Bomenservice kan u vrijblijvend advies geven over de manier waarop uw boom efficiënt en veilig kan worden gekapt.

Klimmend uw boom laten verwijderen

Indien er beperkte ruimt beschikbaar is kunnen we ervoor kiezen om de boom klimmend te verwijderen. We kunnen door middel van afvangtechnieken ervoor zorgen dat de takken of delen ervan op de gewenste plek naar beneden komen. Dit precieze werkje is alleen weggelegd voor professionele boomverzorgers. Bij Peters Bomenservice bent u aan het juiste adres als het gaat om veilig en efficiënt klimmend verwijderen van uw boom.

Door middel van professionele veltechnieken kappen

Indien er voldoende ruimte is kunnen we uw boom of delen ervan in 1 keer kappen. Dit gebeurt door het maken van een nauwkeurige velsnede. We kunnen exact bepalen waar de boom of delen van de boom neerkomen. Ook voor het zwaardere velwerk bent u bij Peters Bomenservice aan het juiste adres. Door middel van wiggen en lieren kunnen we de boom efficiënt en veilig kappen

Vellen, rooien van uw boom met behulp van een hoogwerker of telescoopkraan

In sommige situaties kan het prijstechnisch gunstiger zijn om een hoogwerker in te zetten. Dit versnelt het kappen van uw boom. In sommige gevallen wordt er gekozen voor zwaarder materieel en maken we gebruik van een telescoopkraan. Indien afvoeren van uw boom niet of nauwelijks mogelijk is via uw tuin kan de boom in zijn geheel of in delen over uw pand worden getild. Wij maken dit wel eens mee in binnensteden. Dit is werk voor specialisten. Het verwijderen van uw boom met een telescoop is een mooie manier van werken en spectaculair om te zien. Peters bomenservice heeft ruime ervaring in het verwijderen van grote bomen met behulp van een telescoopkraan.

Kappen omzagen van uw boom, aanvraag van de kapvergunning

check dit op www.omgevingsloket.nl

Korte slideshow kappen omzagen hoge stam

Hier kunt even kijken hoe veilig een hoge stam in fases geveld wordt.