over Peters Bomenservice

Peters Bomenservice Beek Zuid Limburg

Peters Bomenservice is een professioneel boomverzorgingsbedrijf dat gespecialiseerd is in vakkundig snoeien, kappen, rooien van bomen en verwijderen van boomstronken. Wij onderscheiden ons door veel gebruik te maken van klimmers. In tegenstelling tot een hoogwerker (die wij uiteraard soms vanwege effici├źntie ook soms inzetten) kan een boomklimmer driedimensionaal door een boom werken en kent daarom weinig belemmeringen om uw bomenklus veilig te klaren. Op deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en wat wij zoals doen.

Peters Bomenservice en wat wij voor u kunnen betekenen

petersbomenservice, beek, limburg

Sinds 2013 zijn wij professioneel bezig met het vak boomverzorging. Peters Bomenservice is absoluut gespecialiseerd in het effectief en veilig verwijderen en snoeien van bomen.
Sinds 2015 officieel European Treeworker gecertificeerd en kundig op het gebied van:
Snoeien van bomen, (begeleidingssnoei, achterstallig onderhoud, onderhoudssnoei), Knotten van bomen, Kandelaberen van bomen, uitlichten van bomen, Aanbrengen van Kroonverankering, Boominspectie(Erkend Boom Veiligheid Controleur*), Kappen of omzagen van bomen, Verwijderen van boomwortels. Bij Peters Bomenservice kunt u er van op aan dat er goede service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs geleverd wordt. Wij laten u niet onnodig wachten en houden ons aan gemaakte afspraken. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Abonneren op mijn berichten en nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van berichten en of filmpjes die ik regelmatig ga maken? Dan kunt u zich gratis inschrijven / abonneren, door zich eenvoudig in te schrijven in de menu balk. Daar staat onder Subscribe Nieuws een vakje waar u uw e-mailadres kunt vullen. Klik vervolgens op het groene blokje Subscribe. Vervolgens krijgt u een bevestiging mailtje op dat e-mailadres waar een link in staat. Klik op die link en vanaf dat moment krijgt u automatisch een mailtje als ik een nieuw bericht op deze website of filmpje op YouTube plaats.
Mocht u er later geen mooie filmpjes of nieuwtjes meer willen ontvangen, dan kunt u zich zelf afmelden door het bewuste e-mailadres weer in te typen en op het blokje Unsubscribe te klikken.

Professionele boomverzorging

Professionaliteit is zeer belangrijk bij ons werk. Peters Bomenservice uit Beek heeft veel ervaring en discipline om de werkzaamheden aan uw bomen veilig en effectief uit te voeren. Peters Bomenservice pakt uw bomenklus gestructureerd en planmatig aan waarbij kostenbeheersing, transparantie en duidelijke communicatie een belangrijke rol spelen.
Elke jaar moeten er door ons punten behaald worden middels opleiding en training om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen en kennis over boomverzorging. Om u ervan te overtuigen dat wij vakkundig en veilig werken ziet u hieronder een overzicht van enkele certificaten waarover Peters Bomenservice te Beek beschikt. Zodra een boom geplant is, moet hij onderhouden worden. Kiest u direct voor professionele boomverzorging, dan krijgt de boom de juiste begeleiding om uit te groeien tot een gezonde boom.

Over Stefan Peters en zijn passie voor boomverzorging

Mijn passie voor boomverzorging is al vroeg begonnen. Als 10 jarige ontdekte ik dat de kronkelwilg naast mijn ouderlijk huis vooral ook bovenin heel interessant kon zijn. Via de vele zijtakken vond ik regelmatig een weg naar boven en kon daar genieten van een prachtig uitzicht.
Vanaf die tijd kreeg ik enorme bewondering voor alles wat bloeit en groeit. Nadat ik bij scouting Stein steeds meer oog voor de natuur kreeg ben ik als 11 jarige vrijwillig gaan meehelpen in het onderhouden van de IVN tuin in het Steinerbos te Stein. In het Steinerbos kwam ik heel graag en heb daar als kind veel tijd doorgebracht onder, tussen en in de bomen!
De natuur verwondert me nog steeds en mijn passie voor bomen is gebleven. Ik woon in het prachtige Zuid Limburgse dorp Beek. Ik ben in 2004 getrouwd en ondertussen trotse vader van drie kinderen. Naast mijn werk onderneem ik graag iets met familie of vrienden. Als ik echt tot rust wil komen ga ik het liefst wandelen/klimmen in de bergen. Het liefst doe ik dat met mijn gezin of met mijn vader die me ooit mee heeft genomen naar de prachtige natuur in het Appenzellerland
Het mooie aan boomverzorging vind ik dat je bijna elke dag voor een enorme fysieke uitdaging komt te staan en de klus veilig en netjes moet zien te klaren. Als de boom gesnoeid of verwijderd is en alles piccobello opgeruimd is is mijn doel behaald. Niet alleen de klant is dan tevreden maar ook ik kan dan met een smile op mijn gezicht terug rijden naar Beek en nagenieten van de inspanningen die zijn geleverd voor het vakkundig snoeien of verwijderen van een boom.

Gratis advies en offerte door Peters Bomenservice Limburg

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u een vrijblijvend advies en maken daarna eventueel een gratis offerte.

Klik op CONTACT PAGINA